Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Sterboekjes voor kinderen

Wat is een sterboekje?

Praten met het voor het oog niet zichtbare om je heen is iets wat je kan troosten wanneer je verdrietig bent. Je bent nooit alleen, er zijn altijd engelen en sterren bij jou. Je kunt ze misschien niet met je eigen ogen zien, maar dat betekent niet dat ze er niet zijn. Wanneer iemand sterft kan je deze persoon niet meer knuffelen of bellen met een telefoon. Maar ik geloof dat de energie van deze persoon altijd in ons hart zal voort leven. Met een sterboekje wil ik je dit laten voelen.

Het boekje zal ik voor je maken en jij mag het het vervolgens zelf gaan vullen met alle kostbare herinneringen en mooie momenten die je nog gaat beleven en misschien wel juist met die persoon wil delen. Ik luister naar jou en ga helpen te vertalen. Het is net als bellen met een onzichtbare telefoon, zo hoor ik wat er in jouw boekje hoort. Ik vertaal het onzichtbare naar woorden en boekjes.

Ook symbolen horen in sterboekjes. Ik deel er hier een paar met jou.

Het zijn symbolen en woorden die alles een plekje kunnen geven. Dat wil ik jou met een sterboekje geven. Een plek die jouw wereld laat zien en die je zelf kunt vullen met jouw wijsheid.


Persoonlijke ervaringen

Via Facebook zag ik iets over het werk van Nathalie en ik zag gelijk dat het iets voor Dylano was. Het is een jongetje dat het leven soms erg ingewikkeld vindt en soms erg onzeker is. Hoe stoer dat hij nu zijn eigen superhelden teken heeft. En samen bedenken we nieuwe avonturen om het leven aan hem uit te leggen. Hij was er zo blij mee en nog steeds is hij dat. En toen was mijn dochter Nadia helemaal jaloers. Zij wilde ook een eigen boekje. Als gevoelige en inlevende zus van zo’n druk broertje, heeft ze het ook niet altijd even makkelijk. En hoe mooi dat Nathalie die twee strijd in haar voelt: hoe leef ik mee en bewaak ik mijn grenzen. Hoe geef ik mijn nare gevoelens een plek, maar vier ik ook mijn succes. En hoe laat ik mijn magie en fantasie lekker stromen. En  ja hoor ze krijgt 2 boekjes: zo kan ze haar nare gevoel van zich af schrijven in het ene boekje en vol creativiteit het andere boekje vullen met haar succes en dromen. In een tasje inclusief toverstaf. Ik zie haar er regelmatig zelf in schrijven en zoals een echt dagboek: mama mag er niet in kijken ūüėČ.

Dank je wel lieve Nathalie, je bent een verhalen verteller die een podium cre√ęert voor ieders verhaal met jouw boekjes. 

Dank je wel. 

Rosalinda 


Lieve Nathalie‚Ķsoms weet je pas waar iets mee bedoelt wordt als je het in handen hebt‚ĶDat had ik toen ik je boekje ontving‚Ķstil word ik er van‚Ķals mens zijn we zo gewend om naar bekende vormen te zoeken‚Ķen dan open ik je boekje‚Ķlees ik je geschreven woorden‚Ķ voel ik jouw energie die de mijne ontmoet‚Ķen dan valt alles op zijn plek.. en mag ik dit ‚Äúalles‚ÄĚ in de lege ruimtes van mijn boekje gaan vertellen en tekenen..Dankbaar Anouk

Wil jij een sterboekje?
Stuur mij een mail.

Advertentie
%d bloggers liken dit: