Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wat mag ik voor jou schrijven?

Woorden helen


Woorden verzachten

Gedenkkaartje

Een gedenkkaartje of bidprentje is een kostbare herinnering voor de nabestaanden. Het kunnen nalezen van woorden die het leven van de overledene eren is kostbaar. Het zijn woorden om te koesteren, die verzachten en troosten. Welke woorden hiervoor van toepassing zijn is voor ieder mens verschillend. Ieder mens is uniek en dat komt terug in de woorden op het kaartje.

Luisteren met het hart en het beschrijven vanuit het hart is wat een gedenkkaartje uniek maakt. Samen kijken we welke woorden passend zijn voor het leven van jouw en jullie dierbare. Dit kan bijvoorbeeld een anekdote zijn, de beschrijving van een hobby, de bijzondere momenten samen of een gedicht dat alles zegt. We gaan samen kijken naar welke unieke woorden passen bij dit moment.

Rouwkaart

Ook de woorden op de rouwkaart kunnen we samen beschrijven. Welke boodschap wil jij meegeven met deze kaart. Wat is belangrijk en wat mag niet ontbreken. Samen kijken wij wat passend is.

Herinneringsboekje

In de periode van rouw die voor iedereen anders is, is het belangrijk jouw eigen weg te vinden hoe om te gaan met het verdriet. Ik kan samen met je een monument maken in de vorm van een herinneringsboekjes. Ik maak het boekje en je kan dit alleen of samen met mij vullen.


Persoonlijke ervaring met een herinneringsboekje van lichtwoorden

Lieve Nathalie…soms weet je pas waar iets mee bedoelt wordt als je het in handen hebt…Dat had ik toen ik je boekje ontving…stil word ik er van…als mens zijn we zo gewend om naar bekende vormen te zoeken…en dan open ik je boekje…lees ik je geschreven woorden… voel ik jouw energie die de mijne ontmoet…en dan valt alles op zijn plek.. en mag ik dit “alles” in de lege ruimtes van mijn boekje gaan vertellen en tekenen..Dankbaar.

Ik luister naar jou

Ik schrijf voor jou

Advertentie
%d bloggers liken dit: